GEANNULEERD omwille van de 4de golf Covid - Gang- en loopanalyse

wo 24/11

11:00 tot 16:00

ARhus - De Munt 8, 8800 Roeselare

De firma Orthopedie De Rijcker heeft aan de hand van live demonstraties tekst en uitleg hoe een loop- en ganganalyse juist in zijn werk gaat. Hierbij mag iedereen die dit wenst zich aanmelden in het meetingpoint -1.

Wat is een ganganalyse?  Een ganganalyse wordt ook wel een biomechanisch looponderzoek genoemd. Aan hand van computergestuurde videotechnologie wordt uw gangpatroon digitaal geregistreerd. Hierbij worden zowel het statisch als dynamisch looppatroon gemeten en in kaart gebracht. Met specifieke digitale meettoestellen wordt ook uw rug, stand van het bekken, schouders en uw benen gemeten. Al deze beelden en grafieken zullen onderling bestudeerd worden om zo tot een exacte diagnose te komen. 
 
Waarom een ganganalyse?  Soms hebben klachten een dieper liggende oorzaak. Veel klachten worden veroorzaakt door een afwijking van de stand van de voeten, of door een afwijking in het gangpatroon. Deze klachten bevinden zich ter hoogte van de voeten, enkels, knieën, heupen, rug of nek. De onderliggende oorzaken kunnen vaak niet vastgesteld worden met klassieke metingen. Via moderne technologieën kunnen we vaststellen waar eventuele afwijkingen zich exact bevinden. Zo kunnen we nagaan of uw looppatroon al dan niet een oorzaak is of bijdrage levert aan uw ongemakken. Het resultaat is dat we beter op uw noden kunnen inspelen. Zo kunnen we de meest geschikte oplossing aanbrengen voor uw persoonlijke klachten. En daar gaat het uiteindelijk om : een goede biomobiliteit die u als aangenaam en comfortabel ervaart. 

Kostprijs:

  • Gratis

Inschrijving : 

  • Niet vereist

Deelnemers : 

  • Onbeperkt